Vacanta Corfu

Insula Corfu

Oaza de verdeata a Greciei, renumita prin livezile de masilini si dulceturile de kumquat. Desigur, nici crinii salbatici care cresc nestingheriti pe plaja nu sunt mai putin impresionanti, mai ales ca au un aspect si un parfum fermecator.

Crini pe plaja

Peroulades  РCape Drastis un loc in care ai putea sa privesti apusul soarelui in fiecare seara. Nu este la drum, nu este semnalizat, dar pentru aventurieri este rasplata mult cautata.

Paleokastritsa

Paleokastritsa cu cele trei golfuri de vis pline de iahturi luxoase, este perla insulei Corfu. Peisajul este la fel de spectaculos atat de pe uscat cat si de pe apa singurul dezavantaj al statiunii fiind numarul mare de turisti.

Canal d' Amour

Canal d' Amour

Sidari – Canal D’amour – aici natura a fost din nou creativa aducand culoare si stil peisajului. Dar nici omul nu a stat degeaba si ce poate fi mai frumos dacat sa primesti un sezlong exact acolo unde e mai frumos.

Kassiopi

Cand credeam ca le-am vazut pe toate, am descoprit plaja de la Kassiopi, un loc de in care natura te domina prin frumusetea si salbaticia ei.

vezi intregul album de calatorie Share

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.