Mitsubishi

Mitsubishi ASX Adventure Raid

Brasovul m-a atras din nou in mrejele lui de aceasta data alaturi de echipa de la Mitsubishi si de cei mai iscusiti si plini de viata bloggeri. Am testat impreuna modelul Mitsubishi ASX pe frumoasele meleaguri din zona Bran – Moieciu pe asfalt si pe pamant prin rau si pe pietre la deal si la vale iar cand ne-au lasat puterile ne-am oprit in Pestera la casa Folea unde ne-am bucurat de o masa imbelsugata. N-am stat mult pe ganduri si am pornit mai departe, natura ne imbia cu nuante de toamna si lumina calda a apusului. Era timpul sa alegem un virf de deal de unde sa putem fotografia linistiti amurgul.

A doua zi am pornit mai departe in explorare pentru ca rezervorul era pe jumatate plin si mai erau multe de vazut. Drumurile ne-au purteat in varf de munte unde impreuna cu fratele mai mare Mitsubishi L200 am salvat o familie cu doi copii si un catel mic si gras, surprinsi de inturneric.  Masina s-a comportat ca un adevarat salvamont, copiii au fost fericiti iar noi niste eroi. Incredibil, dar dupa toate prin care am trecut cu trei persoane la bord (pe alocuri 6) si bagajele generoase, consumul mediu a afost de 5,6l/100km.

Nu sunt un mare specialist in date tehnice dar testul practic a fost foarte convingator. De design nu cred ca mai e cazul sa discutam, imaginile vorbesc de la sine, sunt indragostit. Mai ramane sa ma decid asupra culorii.

Mitsubishi ASX nature

aici puteti vedea intreaga aventura

Share

5 Comments

 1. frumoase peisajele. cred ca-i fain sa te plimbi prin tara intr-o masinuta d-asta, un tur foto poate 😀

 2. Mitsubishi L200 Engine

  WONDERFUL Post. Thanks for share… more wait …

 3. Gigic

  Buna ziua, era vreun ASX cu motorizare pe benzina? Cum s-a comportat?
  Sunt de cateva zile in posesia unui ASX 2wd pe benzina si chiar trebuie sa merg prin zona!

  • Alin Dobrin

   Daca imi aduc aminte bine, toate erau pe benzina. Masinile s-au comportat bine, noi am bagat-o pe a noastra si pe drumuri rupte si a trecut cu bine chiar daca nu avea cauciucuri de offroad. Echipata corespunzator cred ca face fata multor provocari.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *