Printuri fotografice

Albume foto

Si ca eforturile noastre ca fotografi iar ale dumneavoastra ca vedete sa fie poata fi apreciate intr-un mod profesional incheiam sesiunile foto cu crearea unui album. Albumele sunt ca si cartile, atunci cand le rasfoiesti senzatiile se amplifica, esti cuprins de povestea spusa in imagini. Zabovesti asupra detaliilor, te bucuri de culorile si reflexiile hartiei foto, iar cand s-a terminat il mai rasfoiesti odata. La fiecare trecere observi detalii, gesturi si nuante care ti-au scapat. De fiecare data e mai mult.

Realizam albume foto tipărite prin proces chimic (fotografic) în condiţii grafice deosebite pe hârtie foto Kodak Endura sau Fuji Professional. Finisarea lor se face deasemenea cu materiale și utilaje specializate asa incat sa pastreze calitatea imaginilor in timp.

Fiecare album foto beneficiaza de un design personalizat in functie de imaginile rezultate cat si de preferintele dumneavoastra.

Tablouri pe canvas

Tablourile pe canvas sunt o varianta usoara pentru decorarea camerei copilului. Putem face tablouri cu o fotografie sau cu un colaj de fotografii realizate in sedintele foto. Tabloul poate fi realizat astfel incat sa se integreze cromatic in restul culorilor folosite la decorarea camerei. In plus, poate fi o idee buna pentru cadou de sarbatori sau pentru un eveniment.

Pentru cei care vor o schimbare mai dramatica putem concepe un design pentru un fototapet.

Marturii

Folosite pentru a multumi invitatilor pentru participarea la botez, nunta sau petrecere marturiile se gasesc in nenumarate forme si stiluri. Din experienta noastra, cele care au o nota personala sunt cele mai apreciate de catre invitati.
Astfel, puteti pune in valoare fotografiile de la o sesiune foto, oferindu-le invitatilor o amintire pe care cu totii o vor aprecia si o vor pastra de-a lungul anilor.

Marturiile pot fi realizate cu fotografiile dintr-o sesiune foto, sau pe loc, o fotografie impreuna cu invitatii la localul unde se sarbatoreste evenimentul, care poate fi oferita in semn de multimire la plecarea acestora.

Am facut un nou design pentru personalizarea DVD-urilor pe care primiti pozele, asa incat sa arate ca un frumos cadou. Alegem culorile pentru fiecare in parte si le tiparim pe hartie foto lucioasa pentru detalii cat mai fine.

Share

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *