Despre mine

Am inceput sa indragesc fotografia de copil. Tresar inca la mirosul de revelator si hartie fotografica. Ce vremuri… caietul cu retete, balanta…  Zenitul, unealta vrajitoreasca cu care inselam realitatea si tranformam in eternitate farame de cotidian. Ma intorceam din preumblarile mele cu pieptul invinetit si umarul anchilozat, dar fericit de captura de pe pelicula.
Fascinatia a ramas ani buni, chiar daca o vreme n-am mai facut fotografie propriu-zis. Raman insa in permanenta in domeniu, prin natura proiectelor in care eram implicat zi de zi: editare imagine, creatie, prepress, tipar digital, tipar offset.

A urmat era digitala pe care o incepeam cu micul Canon A75. Am avut „o relatie” destul de scurta, dar plina de satisfactii, in care am experimentat din plin si am invatat pe masura avantajele si dezavantajele tehnologiei digitale. Avea sa vina primul SLR, bunul Canon 350D. A fost si momentul in care am schimbat registrul si am inceput sa vand fotografii. Canon 40D a fost urmatorul pas, iar dupa inca doi ani de  Canon 7D am trecut la 22mp cu 5D Mark III, un aparat care are multe de spus in industria fotografica. Si pentru ca  totul sa fie perfect l-am utilat cu cele mai faine lentile care imi permit sa experimentez orice tip de fotografie: portet, peisaj, comercial, eveniment … Am un un studio foto echipat unde imi primesc clientii si prietenii si in care am adunat lucrari care ma reprezinta.

De asemeanea, backgroundul profesional imi permite sa ma ocup de proiecte care includ, pe langa fotografie si creatie, prepress sau tipar. Acestea fiind zise, sunt oricand deschis la o discutie pentru orice fel de proiecte provocatoare.

Date de contact:

(004) 0721 376 346
photo@alindobrin.ro


Vizualizare hartă mărită

Si pentru ca am o multime de fotografii postate pe Facebook, va invit la o barfa si un Like pe profilul meu.